Alkoholbehandling

Anden medicinsk behandling

B-vitaminer
Efter et overforbrug af alkohol kan man mangle B-vitaminer. Ved B-vitamin mangel er der risiko for uoprettelig hjerneskade. I Alkoholbehandlingen udleveres 2 forskellige glas, B-combin og B1-vitamin.

Campral
Campral anvendes i Alkoholbehandlingen. Campral kan hos en del reducere drikketrangen og positivt medvirke til fortsat alkohol afholdenhed.

Naltrexon
Naltrexon anvendes i alkoholbehandlingen. Naltrexon kan hos en del nedsætte alkoholindtaget hos afhængige, der ønsker at reducere deres forbrug.

Antabus
Antabus forhindrer fuldstændig nedbrydning af alkohol i leveren. Det betyder, at man vil få voldsomme symptomer ved samtidig indtagelse af ALLE former for alkohol. Antabus har tidligere været et meget anvendt præparat i Alkoholbehandling. Der er i dag større anbefaling for trangreducerende præparater, som Campral og Naltrexon. Antabus bruges derfor i mindre grad.

Kost
Hos alkoholafhængige kan manglende energiindtag i visse tilfælde føre til en livstruende tilstand. Ved alkoholophør er det derfor meget vigtigt at indtage energi i form af mad eller drikke, også selv om appetitten er nedsat.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.