Luftrummet

VBA gruppe

Voksen barn af afhængige gruppen er Kolding alkoholbehandling’s tilbud til dig, der er vokset op i en familie hvor der har været et overforbrug af rusmidler.

Vi ved at mange børn som er vokset op i familier med overforbrug af alkohol eller stoffer, oplever udfordringer i voksenlivet, fordi man for at ”overleve” har benyttet forsvarsmekanismer, som var brugbare som barn og ung i en uforudsigelig hverdag, men som i voksenlivet ikke er helt så hensigtsmæssige.

Vi ved også at der kan være en sammenhæng mellem omsorgspersonernes afhængighed under opvæksten – og de personlige vanskeligheder man som voksen selv kan bakse med.

Måske kender du til:

  • At have svært ved at folk kommer tæt på?
  • At det kan være svært at sætte grænser og få sagt fra?
  • At du kan komme i tvivl om, at andres behov er vigtigere end dine
  • At føle skyld og skam?
  • At have brug for kontrol?

Formålet med deltagelse i VBA gruppen er, at mødes med andre som har erfaringer som minder om dine. Herudover tager vi forskellige temaer op, som fx kan handle om afhængighed, relationer og familiemønstre. Gruppeforløbet kan suppleres med individuelle samtaler, hvis det aftales med gruppelederne.

Vi mødes hver anden torsdag kl. 10.00 – 11.30 på Låsbyhøj, Nørregade 1 i Kolding. Forløbet strækker sig over 8 gange.

Du er altid velkommen til, at kontakte familie- og pårørende behandler Tanja på telefon 3047 3222 for at høre om der er plads i gruppen – eller for at høre mere om gruppetilbuddet

Kontakt Luftrummet:

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.