Nyheder

Tilbud om NADA Café

Er du i et forløb hos Kolding alkoholbehandling, stofbehandling eller Revanche, så er det nu muligt at supplere samtalerne med NADA. Tilbuddet henvender sig også til familie- og pårørende.

NADA er en standardiseret øreakupunkturmetode, som består af fem punkter i hvert øre i kombination med ro i 45 minutter. Siden 1974 har NADA vist sig virksom ved angst, stress, søvnproblemer, konfliktforebyggelse, aggression, koncentrationsevne, stoftrang, abstinens samt depressive symptomer. NADA er recovery samt empowerment og ikke en lægelig eller medicinsk behandling. Man kan sige, at NADA handler om bedre trivsel og mental sundhed – og derfor prioriterer vi hos Kolding alkoholbehandling, at tilbyde det som supplement til samtaleforløbene.

Nada caféen i alkoholbehandlingen

Når man har fået nålene isat, så er det vigtigt at man efterfølgende sidder ca. 45 minutter i ro i Nada caféen, mens nålene får lov til at virke. Vi har indrettet et hyggeligt lokale hvor man kan slappe af, mens man får en kop Nada the.

NADA Caféen er åben hver mandag og torsdag kl. 12. Det foregår på Låsbyhøj, Nørregade 1, 6000 Kolding i alkoholbehandlingen på 1 sal. Tag evt. fat i din behandler og få mere information eller kontakt os på 7979 7600 hvis du gerne vil høre mere om tilbuddet. Det koster ingenting at benytte NADA caféen.

Vi glæder os til at se jer.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.